TSK – Canule pentru medicina estetica

Canula STERiGLIDE TSK

TSK a dezvoltat canule estetice cu vârfuri bont pentru utilizarea cu fillere dermice HA și non HA. Lungimea și flexibilitatea le permit medicilor esteticieni să acopere o suprafață mai mare cu un singur punct de intrare.

TSK STERiGLIDE cannula

Canule TSK cu vârf bont alunecă prin stratul subcutanat, în loc să taie prin țesuturi și vase, precum acele hipodermice tradiționale. Cu mai puține leziuni cauzate și o manevrabilitate îmbunătățită, injecțiile de umplere cu ajutorul canulelor estetice TSK cu vârf bont sunt efectuate mai rapid și cu mai puțină durere.

Atunci când vorbim în general despre injecțiile cu canule și ace estetice, se pot argumenta următoarele diferențe între cele două. Acul este utilizat pentru linii superficiale mici sau pentru boluri în straturi mai profunde, cu un risc mediu de traumă intravasculară. Canulele sunt utilizate pentru volume mai mari în linii injectate în straturile subdermice sau mai profunde ale pielii, cu un risc redus de traumă intravasculară.

Canule estetice inovatoare de la TSK

Canulele TSK au cea mai bună manevrabilitate generală, cu o inserție mai ușoară, cea mai mică forță de penetrare și cea mai bună capacitate de alunecare. Acest lucru are ca rezultat mai puține vânătăi, un confort sporit al pacientului și o precizie sporită la administrarea fillerilor dermici.

Dificultatea de a introduce canula în orificiul de incizie de intrare și apoi de a o deplasa cu ușurință pe sub piele pentru injecții precise de filler au fost cele mai mari provocări de depășit. TSK a introdus pe piață microcanula STERiGLIDE și a depășit aceste provocări. STERiGLIDE utilizează un vârf nou proiectat, un strat de acoperire brevetat și face ca canula să fie mai puțin flexibilă.
Rezultatul este o alunecare cu până la 50% mai bună a canulei, direcția canulei TSK poate fi mai bine controlată, iar substanța de umplere poate fi plasată mai precis.

STERiGLIDE este canula premium aleasă de mulți lideri de opinie din industrie. Și pe bună dreptate. Designul său patentat promite o introducere ușoară a canulei, o plasare precisă a materialului de umplere și un confort optim pentru pacient.

TSK STERiGLIDE cannula

Vârful patentat în formă de dom al STERiGLIDE™ creează mai puțină rezistență decât un vârf de canulă tradițională. Acest lucru reduce forța de introducere a canulei necesară și riscul de vânătăi.

Canulele STERiGLIDE™ sunt fabricate din oțel de cea mai bună calitate, cu un tratament de suprafață brevetat.
Acest lucru reduce frecarea cu țesutul cutanat și disconfortul pacientului și îmbunătățește manevrarea canulei.

Practicienii pot vedea și simți capătul capătului canulei. Administrarea umpluturii aproape de capătul vârfului creează o senzație mai precisă de plasare a umpluturii. De asemenea, reduce pierderile de produs în capătul vârfului.

Butucul din polimer dur al canulei STERiGLIDE™ are un marcaj clar al porțiunii laterale. Marcajul indică poziția deschiderii acului și acționează ca un ajutor vizual pentru o administrare mai precisă a materialului de umplere.

TSK STERiGLIDE cannula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *